web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Optimaal om geurhinder & ziektes te vermijden in de dierenhandel

dierenzaak

Ziektes onder dieren verspreiden zich snel

In een handel waar dieren worden verkocht is het geen uitzondering dat er vroeg of laat dieren een ziekte of infectie oplopen die zich makkelijk verspreid naar de andere dieren die aanwezig zijn in de zaak. Zieke dieren vallen niet te verkopen en brengen héél wat kosten met zich mee om ze extra te verzorgen en te laten genezen. Het is dus beter om te voorkomen dan te moeten genezen. Door schadelijke bacteriën en virussen uit de lucht te halen kan men voorkomen dat er meer dieren ziek worden. Een IQAir luchtfilter is daar een ideale oplossing voor. Een luchtfilter kan in de lucht zwevende bacteriën, haartjes en pluimen uit de lucht halen en zo de kans op verder besmetting voorkomen.

Geurhinder wegwerken

Hoe proper een dierenwinkel ook is, dieren brengen altijd bepaalde geurtjes mee. Het ene dier al wat meer dan het andere. Daarom kan het interessant zijn om ook deze uit de lucht te filteren. Wanneer het fris ruikt in de zaak zullen de klanten ook sneller geneigd zijn om aankopen te doen als ze merken dat geurtjes geen probleem vormen. De investering in een goeie luchtreiniger zal dan ook snel terugverdiend zijn.

dierenzaak

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir GC MultiGas

De GC MultiGas is een toestel voor de professionele markt, en optimaal voor het uit de lucht verwijderen van gassen en chemische substanties, geuren, allergenen, micro-organismes & stof.

IQAir CleanZone

De Cleanzone 5000 serie luchtreinigers zijn toestellen bedoeld voor industriele en grootschaligere toepassingen. Deze luchtfiltersystemen kunnen op maat geconfigureerd worden in functie van de doelstelling.

Respro Techno mondmaskers

Door een mondmasker te dragen gaat u natuurlijk niet vermijden dat de dieren ziektes gaan overdragen, maar u beschermt er natuurlijk wel uzelf of uw medewerkers mee. Ook al is men niet gevoelig voor fijn stof, allergenen, etc.. het voortdurend hieraan blootgesteld zijn kan leiden tot ziektes en kan de oorzaak zijn dat men allergische aandoeningen opdoet. Het is dus beter voorkomen dan genezen en een Respro mondmasker kan hier zeker bij helpen.

Voor deze toepassing is het Techno masker aangewezen.

Comments are closed.