web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Fitness centra

fitness centra

Transpiratie en stof

Door de inspanning die mensen leveren in een fitness hebben ze meer nood aan frisse lucht en transpireren ze ook meer wat de lucht op zich vochtiger maakt, en de risico’s op verspreiding van ziektes en bacteriĆ«n vergroten.

De vele bewegingen die mensen maken, veelal ook dichtbij de grond, zorgen voor het voortdurend doen rondvliegen van stofdeeltjes die dan ook ingeademd worden door de sporters.

Om de hygiƫne te waarborgen en de zweetgeurtjes uit de lucht te halen kan een IQAir luchtfilter uitkomst bieden. Deze filtert de druppels uit de lucht en zorgt ervoor dat de lucht binnen in de fitnessruimte fris en aangenaam blijft.

fitness centra

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir GC MultiGas

De GC MultiGas is een toestel voor de professionele markt, en optimaal voor het uit de lucht verwijderen van gassen en chemische substanties, geuren, allergenen, micro-organismes & stof.

IQAir CleanZone

De Cleanzone 5000 serie luchtreinigers zijn toestellen bedoeld voor industriele en grootschaligere toepassingen. Deze luchtfiltersystemen kunnen op maat geconfigureerd worden in functie van de doelstelling.

Comments are closed.