web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Kapsalons en nagelstudios

kapsalon en beauty

Moeilijk ademen door haarlak, nagellak en andere chemische producten

In een kapsalon of een nagelstudio worden meer chemicaliën gebruikt dan men zou vermoeden. Haarlak bevat onder andere, ether, acrylaat, benzyl, etc. Gezond zijn deze stoffen niet.

Als er haren geverft worden of nagels gelakt worden, merk je dat het net dat tikkeltje moeilijker wordt om vlot te ademen. En ook ethylacetaat, gebruikt voor het verwijderen van nagellak kan gevaarlijk zijn wanneer de dampen ingeademd worden.

Klanten en nog meer het personeel van de zaak brengen dikwijls lange tijd door in deze stoffen en kunnen hiermee op lange termijn longproblemen krijgen of moeilijkheden hebben met ademhalen. Het plaatsen van een IQAir luchtfilter is daarom aangewezen.

 

kapsalon en beauty

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir GC MultiGas

De GC MultiGas is een toestel voor de professionele markt, en optimaal voor het uit de lucht verwijderen van gassen en chemische substanties, geuren, allergenen, micro-organismes & stof.

IQAir HealthPro 150

Alle kenmerken van de IQAir HealthPro 150 maar met een kleinere hoeveelheid actieve koolstof, waardoor hij beperkter is in het wegfilteren van chemicalien, gassen en geuren.

IQAir HealthPro 250

Het ultieme filtersysteem, ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen en clean rooms, nu beschikbaar als luchtreiniger voor gebruik in woningen en kantoren. Zuivert de lucht zowel van fijne & grove stofdeeltjes als van gassen en geuren.

Comments are closed.