web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Kinderopvang & rusthuizen

oudere personen

Kinderen en oudere mensen zijn gevoeliger voor het oplopen van allergieën, virale infecties & allerhande ziektes.

Net zoals elke locatie waar veel mensen samenkomen is bij een kinderopvang & in scholen het risico groter dat kinderen elkaar aansteken met bvb. griepjes of verkoudheden. Bij kinderen onderling is het risico nog groter omdat ze nauwer met elkaar omgaan en niet bang zijn om zichzelf vuil te maken of te ravotten. Het is dan ook aangewezen om hun omgeving zo proper mogelijk te houden.

Met een IQAir luchtfilter kan je al snel alle deeltjes die infecties bij kinderen kunnen veroorzaken uit de lucht filteren zodat ze met een gerust gemoed kunnen spelen en ravotten, zonder dat ze ziek worden.

Meer en meer kinderen worden ook geconfronteerd met allergieën en zijn gevoelig voor stofdeeltjes, huisstofmijt, schoonmaakproducten, graspollen en stuifmeel van planten en bomen. Daarom is het ideaal als ook deze boosdoeners uit de lucht gefilterd worden.

In een rusthuis komen mensen af en aan gelopen, kinderen, kleinkinderen en andere familie. Deze brengen dikwijls vervuilende elementen mee binnen. Dit kunnen bvb. schimmels, virussen en bacteriën zijn. Ouderen zijn op zich al gevoeliger voor voor pathogenen dan andere mensen dus zij kunnen al snel ziek worden indien ze hiermee in contact komen.

Een luchtfilteringssysteem kan daar uitkomst bieden en er voor zorgen dat ook de familie onbezorgd op bezoek kan komen.

kids

Happy-Old-People.jpg

 

Comments are closed.