web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Ideaal voor ouders met jonge kinderen

ouders jonge kinderen

Kinderen zijn sociaal en komen op school, in de opvang, bij vriendjes dikwijls in aanraking met andere kinderen. Bij het spelen en ravotten worden er dikwijls wel eens griepjes, verkoudheden en andere ziektes overgedragen. Waarna de kinderen dat weer overdragen op de ouders.

Om te voorkomen dat gans het gezin binnen de kortste keren zit te niezen kan je de bacteriën uit de lucht halen met een IQ-Air luchtfilter.

Allergieën

Meer en meer kinderen worden geconfronteerd met allergieën en zijn gevoelig voor stofdeeltjes, huisstofmijt, kuisproducten, graspollen en stuifmeel van planten en bomen. Daarom is het ideaal als ook deze boosdoeners uit de lucht gefilterd worden.

ouders jonge kinderen

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir Allergen 100

De IQAir Allergen 100 heeft alle kenmerken van de HealthPro 250 versie maar zonder de gas en reukfilter. De focus ligt op het verwijderen van fijne en grove stofdeeltjes, en dus minder op het verwijderen van gassen en geuren.

IQAir HealthPro 150

Alle kenmerken van de IQAir HealthPro 150 maar met een kleinere hoeveelheid actieve koolstof, waardoor hij beperkter is in het wegfilteren van chemicalien, gassen en geuren.

IQAir HealthPro 250

Het ultieme filtersysteem, ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen en clean rooms, nu beschikbaar als luchtreiniger voor gebruik in woningen en kantoren. Zuivert de lucht zowel van fijne & grove stofdeeltjes als van gassen en geuren.

Comments are closed.