web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Schilders, tapijtreinigers, interieur en renovatiebedrijven

schilders en decorateurs

Verfdampen

Er zijn veel beroepen die op verplaatsing worden uitgevoerd en waar ook rond dwarrelende stofdeeltjes, dampen of schadelijke stoffen komen bij kijken.

Zo kan het zeer onaangenaam zijn om lang op een plaats te staan waar er geschilderd wordt, door de geur en door de verfdampen die vrij komen. Vooral als de verfopdracht ergens plaats vindt waar op dat moment het leven zijn gewone gang gaat of commerciele activiteiten plaatsvinden.

Nog gevaarlijker zijn hier de spuitbussen met verf die handig zijn om tot in de hoekjes te komen. Deze zijn handig maar zéér schadelijk voor de gezondheid. Een mobiele IQAir luchtreiniger is in dit soort situaties dan ook onontbeerlijk. En niet in het minst voor de gezondheid van de schilder of decorateur zelf.

Stofdeeltjes

Bij het reinigen van tapijten kunnen stof, vuil en schimmels in de lucht terecht komen. Deze kunnen zeer gemakkelijk ingeademd worden. Ook bij renovatie en verbouwingswerken kunnen er grote hoeveelheden stof vrij komen. Deze dwarrelen niet alleen ergens neer maar kunnen dikwijls bij inademing ook problemen met zich mee brengen. Denk bvb. aan partikels van rockwool of asbest. Met een mobiele luchtreiniger van IQAir kunnen ook deze deeltjes gemakkelijk uit de lucht gehaald worden waardoor de kans verkleint dat er gevaarlijke stoffen worden ingeademd.

schilders

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir HealthPro 250

Het ultieme filtersysteem, ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen en clean rooms, nu beschikbaar als luchtreiniger voor gebruik in woningen en kantoren. Zuivert de lucht zowel van fijne & grove stofdeeltjes als van gassen.

IQAir GC MultiGas

De GC MultiGas is een toestel voor de professionele markt, en optimaal voor het uit de lucht verwijderen van gassen en chemische substanties, geuren, allergenen, micro-organismes & stof.

IQAir CleanZone

De Cleanzone 5000 serie luchtreinigers zijn toestellen bedoeld voor industriele en grootschaligere toepassingen. Deze luchtfiltersystemen kunnen op maat geconfigureerd worden in functie van de doelstelling.

Respro Techno mondmaskers

Het is niet altijd evident en mogelijk een luchtreiniger te plaatsen. De mondmaskers van Respro bieden dan een zeer goeie oplossing en vermijden dat u als schilder, behanger, stukadoor, … hopen fijn stof en chemische dampen gaat inademen.

Comments are closed.