web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Voor wie dicht bij drukke wegen, industriegebieden of landbouwbedrijven woont

landbouwgebieden

Voor wie bij drukke wegen of in stadskernen woont

Zoals iedereen weet houdt het wonen langs een drukke weg of zelfs in een niet-autovrije stadskern een risico in voor de gezondheid. Als er ramen open staan of zelfs via kieren of gaten kan er fijn stof tot in uw woonkamer, slaapkamer en noem maar op geraken. Een gezonde omgeving is dit natuurlijk niet voor u en uw gezin.

Verhuizen zou een grote moeite zijn en bovendien een dure oplossing. Daarom kan je de luchtkwaliteit in huis al een heel stuk aangenamer maken door een IQAir luchtreiniger te installeren.   En voor buiten of ruimtes waar luchtfiltering geen optie is, zijn natuurlijk de mondmaskers van Respro een zeer geschikte oplossing.

Wonen in de omgeving van landbouw- of industriegebieden

In de landbouw wordt er dikwijls gebruik gemaakt van chemicaliën  om van ongedierte af te komen. Deze stoffen zijn echter dikwijls ook voor de mens giftig en daarom is die rustige omgeving met die frisse lucht misschien niet zo gezond als je misschien wel zou denken.

Druppeltjes pesticiden kunnen bij besproeiing al snel opwaaien en zo tot bij jouw thuis geraken waarop ze via allerhande manieren binnen terecht komen en daar blijven hangen. Met een luchtfilter kan je deze schadelijke stoffen uit de lucht filteren en je huis een pak gezonder maken voor jezelf en je gezin.

Op bepaalde maanden van het jaar is her weer zo ver en moet het land dat aan je huis grenst bemest worden. Je kan misschien je was niet redden die op dat moment buiten hangt te drogen, maar je kan er wel voor zorgen dat de geurtjes binnen verdwijnen. Een luchtfilter kan door al deze geurtjes uit de lucht te halen het leven een stuk aangenamer maken tijdens deze periode.

Dicht bij vervuilende industrie wonen is dikwijls geen lachertje en kan bovendien schadelijk zijn. De rook die u zit verschijnen boven de fabrieksschoorstenen kan ook in uw huiskamer belanden. Daarom kan een IQAir luchtreiniger een groot verschil maken en alle schadelijke stoffen en fijne deeltjes uit de lucht filteren.

druk verkeer

landbouwgebieden

Volgende luchtreinigers van IQAir kunnen we u hiervoor aanbevelen :

IQAir Allergen 100

De IQAir Allergen 100 heeft alle kenmerken van de HealthPro 250 versie maar zonder de gas en reukfilter. De focus ligt op het verwijderen van fijne en grove stofdeeltjes, en dus minder op het verwijderen van gassen en geuren.

IQAir HealthPro 150

Alle kenmerken van de IQAir HealthPro 150 maar met een kleinere hoeveelheid actieve koolstof, waardoor hij beperkter is in het wegfilteren van chemicalien, gassen en geuren.

IQAir HealthPro 250

Het ultieme filtersysteem, ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen en clean rooms, nu beschikbaar als luchtreiniger voor gebruik in woningen en kantoren. Zuivert de lucht zowel van fijne & grove stofdeeltjes als van gassen.

IQAir GC MultiGas

De GC MultiGas is een toestel voor de professionele markt, en optimaal voor het uit de lucht verwijderen van gassen en chemische substanties, geuren, allergenen, micro-organismes & stof.

Respro City & Techno mondmaskers

Voor wie in buurten woont, werkt of sport met een verontreinigde omgevingslucht bieden ook de Respro mondmaskers een oplossing die vermijdt dat u fijn stof en allerhande chemische gassen gaat inademen.  Dat deze filters geschikt zijn en u in vervuilde gebieden een gezonde ademlucht laten inademen werd bewezen met deze reportage in Volt.

Comments are closed.