web analytics
Clean Air everywhere ! | 0475/624261 | info@aeropure.be

Ziekenhuizen

ziekenhuizen

Verbeteren van de luchtkwaliteit in de ziekenzorg

Het verbeteren van de luchtkwaliteit in ziekenhuizen is een vitaal onderdeel van de moderne procedures omtrent hygiëne. Het is ook van belang naar het gezondheids- en veiligheidsbeleid toe. Een omgeving met een luchtreiniger is een gezondere en aangenamere omgeving voor patiënten, personeel en bezoekers.

Infecties beperken en vermijden is een noodzaak

Het beperken van ziektes die zich via de lucht verspreiden is van groot belang voor elke medische instelling. Ziekenhuisinfecties duiken meer en meer op en kunnen zeer gevaarlijk zijn en zelfs dodelijk aflopen voor de patiënt.

Verder hebben ze een invloed op de duur van het verblijf de genezing en de algemene kosten. Sommige patiënten zijn hier extra gevoelig voor, denk maar aan ontvangers van transplantaties of mensen die radiotherapie ondergaan.

Met IQAir kan je de omgeving een stuk veiliger maken door gevaarlijke pathogenen zoveel mogelijk uit de lucht te filteren.

Verschillende systemen voor verschillende ruimtes

De systemen die nodig zijn om de lucht proper te houden in een ziekenhuis kunnen verschillen van ruimte tot ruimte. Zo zullen in bepaalde ruimtes eenvoudigere systemen volstaan terwijl voor ruimtes waar er besmettingsgevaar is of er met schadelijk producten of met gevoelige patiënten gewerkt wordt weer een complexere en doeltreffendere oplossing nodig is.

 

Comments are closed.